Zes goede reden waarom je niet meer verder hoeft te zoeken!

Parketreus bestaat al meer dan 25 jaar. Meer garantie kunnen we je niet bieden. Wij zijn echt ‘vloer-denkers’. Ons team bestaat uit doorgewinterde professionals die niet te beroerd zijn om de Doe Het Zelver een handje te helpen.

1.


Het grootste assortiment laminaat van heel Limburg.

Parketreus heeft de grootste collectie van heel Limburg. Er is geen bouwmarkt te vinden met een dergelijke uitgebreide voorraad.

2.


Advies van echte vakmensen met jaren lange ervaring

Bij Parketreus wordt u bijstaan door echte vakmensen met jarenlange ervaring. Geen ‘ohhh’ of ‘uhhh’ maar een duidelijk advies. Wij gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

3.


Met raad en daad voor elke DOE HET ZELVER

Een goed begin is het halve werk. Juist aan dat goede begin wil Parketreus graag bijdragen. Door advies van de doorgewinterde professional wordt u vloer een mooi stukje vakwerk. Meer weten…? Klik hier

4.


Reuze keuze…
van ‘ budget’ tot stijlvol ‘exclusive’

Door het enorme assortiment hebben wij oplossingen voor het zolderkamertje maar ook voor een prachtige exclusieve woonkamervloer.

5.


Met ons ‘online’
kenniscentrum is zelf leggen ‘appeltje eitje’

Parketreus heeft in de loop der jaren een online kenniscentrum ontwikkeld aan de hand van vragen van Doe-het-zelf-ers.
Vragen en antwoorden vindt u overzichtelijk op deze pagina. En mocht het onverhoopt niet lukken…dan belt u ons toch gewoon!

6.


Workshop
’Laminaat- en parketvloer leggen.

In onze eigen Doe-het-zelf Theater-studio geven wij regelmatig workshops over het leggen van vloeren of het renoveren van trappen. U krijgt een verhelderend uitleg met handige tips. Vraag wanneer de volgende ‘voorstelling’ wordt gegeven wanneer ons bezoekt.

Parketreus - beeldmerk Quickstep
Pvc vloeren van Floorify...een vloer van top kwaliteit.
PARKETREUS - FLOER logo