De twee minuten met Ron

Een rubriek voor de Doe-Het-Zelver

Deze keer laat Ron zien hoe je de Parketfelt ondervloer kunt leggen. Handige tips. Want Parketreus is er met Raad & Daad voor de Doe-Het-Zelver. Heb je vragen? Kom dan langs op Tweede Paasdag. Wij zijn geopend van 13 tot 16 uur.

Inspiratie voor vloer ideëen

De mogelijkheden zijn onbegrensd dus laat je inspireren.

FLOER is een Nederlandse producent van prachtige vloeroplossingen. Ben jij nog niet gefloerd? We helpen je graag met wat inspirerende voorbeelden van klanten die jou voorgingen! Zo proberen we je te helpen in de zoektocht naar jouw droomvloer.

LET OP!!! De actie in deze film hoeft niet de actuele actie te zijn.

Quick Step

Mooie, stijlvolle en praktische oplossingen voor iedereen

Met Quick Step biedt Parketreus je een breed assortiment Laminaat-, PVC- en Parketvloeren. Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer nodig? Dan ben je bij Parketreus op het juiste adres. We verwelkomen je in de wereld van Quick-Step vloeren.
Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze PVC-vloeren, de authenticiteit van parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vind zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven…

De schoonheid van echt hout.

De Multi-plankvloer is de oplossing als je op zoek bent naar de schoonheid van echt hout.

Parketreus heeft de grootste collectie van heel Limburg.
Er is geen bouwmarkt te vinden met een dergelijke uitgebreide voorraad. Ook op het gebied van echte houten vloeren weten wij waar we het over hebben. Kom bij ons eens koffie drinken dan hebben we het er in alle rust over.

De duurzaamheid van de PVC vloer

De PVC vloer biedt je de oplossingen voor een intensief gebruik met behoud van de warmte en sfeer.

Bij Parketreus wordt u bijgestaan door echte vakmensen met jarenlange ervaring. Wanneer wij in gesprek gaan dan kijken we samen wat voor jou de beste vloer is voor de toepassing die je zoekt. Wij hebben immers het grootste assortiment en de meeste ervaring.

Laminaatvloer…krasvast, onderhoudsvriendelijk..

De Laminaat vloer kan wel tegen een stootje. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje.

Wanneer je met Parketreus in gespek bent over welke vloer het beste bij je past, zul je merken dat wij stil staan bij wat jij van onze vloer verwacht. Bij het kiezen van de juiste vloer is het belangrijk om te weten wat je leefomstandigheden zijn.
Wij hebben de grootste collectie vloeren dus hebben we voor iedereen een oplossing.

Laminaat en zijn natuurlijke uitstraling…

De laminaten bij Parketreus zijn een natuurgetrouwe kopie van hout maar uw vloer heeft de voordelen van laminaat.

Fabrikanten van laminaten zoals Quickstep zijn voortdurend actief in hun productontwikkeling. Parketreus is official dealer van o.a. Quickstep. Zo kunt u alle vooroordelen aan de kant schuiven en genieten van nieuwe generatie laminaat vloeren als Impressive Ultra met zijn prachtig houtstructuur.

Uitvlakken van de vloer en het leggen van een Parketfelt ondervloer.

Deze video laat zien hoe je de vloer kunt uitvlakken en hoe je de Parketfelt ondervloer kunt leggen.

Heb je een handje hulp nodig? Geen probleem wij helpen je graag. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf Kennis Pakket. Lees meer

Het leggen van de Silencio ondervloer.

De Silencio ondervloer is dampdicht en geschikt voor betonvloeren en vloeren zonder kelder of kruipruimte.

Heb je een handje hulp nodig? Geen probleem wij helpen je graag. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf Kennis Pakket. Lees meer

Het leggen van de laminaat.

Neem even de moeite om naar deze video te kijken. Het zal je als Doe-het-zelver helpen bij het leggen van de laminaatvloer.

Heb je een handje hulp nodig? Geen probleem wij helpen je graag. Vraag eens naar ons Doe Het Zelf Kennis Pakket. Lees meer

Parketreus - Quickstep
Parketreus - Floorify
Parketreus - CoreTec
Parketreus - MEISTER
Parketreus - VIVAfloors