Klanten over Parketreus, want je kunt het beter van een ander horen!

De loftrompet blazen over jezelf dat heeft geen pas, vinden wij. Daarom hier een greep uit reacties van onze klanten. Wil jij ook jouw ervaring met ons delen? Bel of mail ons.

Jo & Maria
Noteborn


…super secuur werk geleverd!

Wij willen zeer zeker Ron en zijn medewerkers heel hartelijk bedanken voor hun deskundige en perfecte plaatsing van onze vloer.
Ze hebben super secuur werk geleverd.

Zeker Ron verdiend een dikke pluim voor de perfecte afwerkring. Voor het geheel een zeer dikke duim! Zeker aan te bevelen als uw een houtenvloer wil laten plaatsen.

Familie
van Loo


…vloer is met grote precisie gelegd!

Onze eerste kennismaking met Parketreus was zeer positief. Naast een gastvrije ontvangst kregen mijn ouders ook deskundig advies.
De vloer is daarna met grote precisie gelegd.

Ook de afwerking was klasse.
Het resultaat is helemaal te gek geworden waarvoor onze hartelijke dank. Ook wij zouden jullie zeer aanbevelen.

Rob & Esther
Ramaakers


…bedanken voor de geweldige service!

Wij, Rob & Esther, willen jullie van harte bedanken voor de geweldige service die jullie aan ons hebben gegeven. Het laminaat Ruw Eik Grijs staat prachtig in onze woonkamer, keuken en gang. Iedereen die op bezoek komt is ook lovend over de keus. .
Fantastisch!

Wij zullen jullie ook zeker aanbevelen bij al onze familie, vrienden en kennissen die op zoek zijn naar een nieuwe vloer. Nogmaals bedankt en wij wensen jullie het allerbeste.
Dat verdienen jullie echt!

Carin & Ray
Willems


…vloer ziet er schitterend uit.

Wij zijn zeer tevreden over de Parketreus en de vakkundigheid van het hele team. Onze nieuwe vloer ziet er schitterend uit.
Bedankt, jullie zijn top.

We zullen jullie zeker aanbevelen bij al onze familie, vrienden en kennissen die ook op zoek zijn naar een nieuwe vloer.

Pascal & Myrthe
Berenschot


…zelf-leggen uiteindelijk een plezier.

Eerlijk gezegd zijn wij niet zo vreselijk handig. We zagen er best wel tegen op om de vloer zelf te leggen maar zijn de uitdaging aangegaan.

Met jullie tips in het ‘DHZ – kennispakket’ op jullie website was zelf-leggen uiteindelijk een plezier.

Familie
van den Oever


…nu de hele familie!.

Nu onze zoon ook een vloer van Parketreus heeft is de hele familie voorzien van jullie laminaat. Het was bijna aanstekelijk. Eerst wij en toen onze twee dochters.

Onze Paul heeft nog even getwijfeld om toch een ‘vloertje’ bij de bouwmarkt te halen maar uiteindelijk heeft hij toch de juiste keuze gemaakt. Wij gaan door met aanbevelen!

Parketreus - beeldmerk Quickstep
Pvc vloeren van Floorify...een vloer van top kwaliteit.
PARKETREUS - FLOER logo