Onderhoud in de winter, dit is onze aanbeveling.

Bij een lange aanhoudende kou en het maximale gebruik van uw CV-installatie in huis ontstaat er vrijwel overal een enorme droge lucht in huis.

Deze waarde wordt in procenten uitgedrukt als relatieve luchtvochtigheid. De ideale constante waarde bedraagt 65%. Echter bij de waardes die nu aanwezig zijn, soms minder <25%, ontstaat er een enorme krimp op alle laminaat en houten vloeren. Soms met blijvende schade afgetekend door vervormde delen met naadvorm. U dient de RLV te meten d.m.v. een hygrometer en bij waardes <40% een luchtbevochtiger te plaatsen, waterbakken aan uw CV radiatoren te hangen of waterketels op kachels te plaatsen om verdere schade te voorkomen. Droge lucht is verder erg ongezond vooral voor astmatische mensen en lijdt tot grote ongemakken. Met een goed onderhoudsadvies heeft u langer plezier van uw vloer.

Kom eens lang voor een advies.

Elke vloer heeft onderhoud nodig. Voor de diverse vloeren kan het advies anders zijn. Neem gerust eens contact met ons op voor een goed advies. Maar u kunt natuurlijk ook eens bij ons binnenlopen. Wij hebben ruim assortiment aan onderhoudsproducten. Dus; ‘Onderhoud is Behoud’

FAQ items aan het laden...

Onderhoud = Behoud

Een goed onderhoud draagt bij aan het behoud van je vloer.
 Parketreus heeft voor alle type vloeren de juiste onderhoudsartikelen. Ook hierin kun wij je adviseren.

Elk type vloer vraagt om een specifieke aanpak om hem optimaal te houden. Een laminaat vloer hoeft niet in de olie en die kun je ook niet schuren. Maar het opborstelen van een multivloer geeft een nieuwe uitstraling en kan na langdurig gebruik erg verfrissend zijn. Allemaal overwegingen waarbij ons advies erg nuttig kan zijn.

Reinigingsmiddel Quick-Step

Maak slim schoon

De meeste van onze vloeren zijn voorzien van een waterafstotende HydroSeal-coating, maar vermijd toch om al te veel water te gebruiken. Een vochtige doek levert de beste resultaten op.

Reinigingsmiddel Quick-Step

Heb je gekozen voor een Quick-Step vloer?

Heb je gekozen voor een Quick-Step vloer? Gebruik dan de speciaal ontwikkelde Quick-Step Clean kit. Deze schoonmaakkit is speciaal ontwikkeld voor Quick-Step-vloeren en omvat een dweilhouder, een wasbare microvezeldweil en een kwaliteitsvol schoonmaakproduct. Gedaan met achterblijvend schoonmaakmiddel. Vanaf nu alleen maar frisse, propere vloeren.

Reinigingsmiddel Quick-Step

Herstel lichte schade

Laat je hoofd niet hangen als je vloer licht beschadigd is. Met de Quick-Step-herstellingskit krijg je in een wip de originele kleur van beschadigde planken terug. Bekijk bijvoorbeeld bij Quickstep naar de kleurentabel om precies te weten welke waskleuren je moet mengen om de kleur van jouw vloer te bekomen.

Parketreus - beeldmerk Quickstep
Pvc vloeren van Floorify...een vloer van top kwaliteit.