Een goed advies voor de komende winter.

Bij een lange aanhoudende kou en het maximale gebruik van uw CV-installatie in huis ontstaat er vrijwel overal een enorme droge lucht in huis.

. Deze waarde wordt in procenten uitgedrukt als relatieve luchtvochtigheid. De ideale constante waarde bedraagt 65%. Echter bij de waardes die nu aanwezig zijn, soms minder <25%, ontstaat er een enorme krimp op alle laminaat en houten vloeren. Soms met blijvende schade afgetekend door vervormde delen met naadvorm. U dient de RLV te meten d.m.v. een hygrometer en bij waardes <40% een luchtbevochtiger te plaatsen, waterbakken aan uw CV radiatoren te hangen of waterketels op kachels te plaatsen om verdere schade te voorkomen. Droge lucht is verder erg ongezond vooral voor astmatische mensen en lijdt tot grote ongemakken.

Loading...

Onderhoud = Behoud

Een goed onderhoud draagt bij aan het behoud van je vloer.
Parketreus heeft voor alle type vloeren de juiste onderhoudsartikelen. Ook hierin kun wij je adviseren.

Elk type vloer vraagt om een specifieke manier van onderhoud. Een laminaat vloer hoeft niet in de olie en die kun je ook niet schuren. Maar het opborstelen van een multivloer geeft een nieuwe uitstraling en kan na langdurig gebruik erg verfrissend zijn. Allemaal overwegingen waarbij ons advies erg nuttig kan zijn.

Parketreus - beeldmerk Quickstep
Pvc vloeren van Floorify...een vloer van top kwaliteit.