Floorify rigide vinyl vloeren in Limburg.

De unieke charme van hout, het industriële effect van betonvloeren.

Bent u op zoek naar zo’n prachtige Floorify vloer?

Een van ons meest enthousiaste producenten van PVC vloeren is Floorify. Zij werken alleen samen met de beste speciaalzaken in Nederland en België. Daarom zijn wij er gepast trots op dat wij door Floorify als een van deze speciaalzaken gezien worden. De veelzijdige Floorify rigide vinyl vloeren combineren de unieke charme van hout, het industriële effect van betonvloeren en het speelse effect van Terrazzo met ongeëvenaard gebruiksgemak. Ontdek je Floorify rigide vinyl vloer in onze showroom.

Zelf leggen of laten leggen, alles kan!

Terwijl u op uw gemak in onze showroom rondkijkt, kunt u de kinderen aan onze speelhoek toevertrouwen. Onder het genot van een gratis kopje koffie kunt u op uw gemak ons ruime assortiment bewonderen. Gaat het niet lukken om de pakketten in uw eigen auto te vervoeren, schakel dan tegen een kleine vergoeding onze bezorgservice in. En durft u het niet aan om zelf de vloer te leggen, kan tegen een vergoeding de Parketreus montagedienst de nieuwe vloer komen leggen.

Parketreus, het adres voor Laminaat, PVC vloeren en Multi-plank parket.

Naast onze ruime collectie halen wij ook geregeld grote partijen vloeren, parket of laminaat binnen. Deze grote partijen staan garant voor een scherpe prijs waar u natuurlijk van profiteert! Parketreus, het adres voor Laminaat, PVC vloeren en Multi-plank parket.

Parketreus - Quickstep
Parketreus - Floorify
Parketreus - CoreTec
Parketreus - MEISTER
Parketreus - VIVAfloors

Ik help je graag een handje bij het leggen van je nieuwe vloer.

Door het grote assortiment is bij Parketreus Keuze Reuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het creëren van prachtige vloer-oplossingen. Breed laminaat, visgraatvloeren, houten parket, traprenovaties…dat is ons vak. Ons team bestaat uit doorgewinterde ‘vloerdenkers’. Parketreus, …met Raad & Daad voor elke Doe Het Zelver .

Een goed begin is het halve werk.

Een bekende uitspraak is dat een goed begin het halve werk is. Juist aan dat goede begin wil ik graag een bijdrage leveren. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de Doe-Het-Zelver een nog mooier stukje werk kan afleveren met wat praktische tip van de door de wol geverfde professional. Gun jezelf én je vloer het Parketreus Doe Het Zelf Pakket.

  • Inmeten van de vloeroppervlakte
  •  Inmeten van plint- en randafwerking
  • Controleren van de vlakheid van de vloer
  • Ik adviseer je in de toe te passen ondervloer
  • Advies over wel of niet egaliseren
  • Je krijgt tips bij de eerste aanzet van het leggen
  • Gratis deelname aan de leginstructie in ons Vloer-Theater.
  • Schriftelijk rapportage van alle controles en adviezen.

Bezoek onze showroom dan bespreken we de mogelijkheden.

Laminaat; laminaat vloer; laminaat leggen; laminaat kopen; goedkope laminaat; laminaat zelf leggen; visgraat; visgraat vloer; visgraatlaminaat leggen; visgraatlaminaat kopen; goedkope visgraat laminaat; parket; parket vloer; parketvloer; parket leggen; parketvloer leggen; parketvloer kopen; vloer; vloeren; sfeervolle vloer; woon-deco; vloer ideeën; pvc vloer; pvc-vloeren; pvc vloer leggen; pvc vloer kopen; ondervloeren; plinten; vloeronderhoud; doe het zelf; doe het zelver; quickstep; quick-step; floorify; meister; vivafloors; coretec; core-tec
Parketreus - beeldmerk Quickstep
Pvc vloeren van Floorify...een vloer van top kwaliteit.