Rondleiding door de showroom

Reserveer een bezoek aan onze showroom

01. Kies een dag vanaf 3 maart
02. Kies een tijdblok
03. Vul je gegevens in.
04. Klik op ‘Reserveer nu’
05. Via het opgegeven E-mailadres ontvang je de bevestiging.

<2022> April
MaaMaandag
DinDinsdag
WoeWoensdag
DonDonderdag
VriVrijdag
ZatZaterdag
ZonZondag
Maa 28
Maa 29
Maa 30
Maa 31
1
2
3
Niet beschikbaar
4
5
6
7
8
9
10
Niet beschikbaar
11
12
13
14
15
16
17
Niet beschikbaar
18
19
20
21
22
23
24
Niet beschikbaar
25
26
27
28
29
30
Mei 1
Niet beschikbaar

Reservering

*

Online Monster Deal

Aanbiedingen

Om het toch mogelijk te maken dat je tijdens deze lock-down een mooie PARKETREUS vloer kunt aanschaffen hebben steeds mooie aanbiedingen voor je samengesteld. Deze worden volledig ‘Corona-proof’ geleverd.

Bestel nu je monsterbox

Op onze actie-pagina kunt je de nu lopende actie bekijken. Op de actie pagina kunt je ook een gratis monsterbox aanvragen. In deze box vind je onze brochure met leginstructies, de kleurstalen van de verschillende vloeren en stalen van de mogelijke ondervloer.

Bekijk de video

ACTIE 01 – INGELSTAD BREEDSTROOK LAMINAAT
Actie 02 – VISGRAAT LAMINAAT
Actie 03 – LODGE BREEDSTROOK LAMINAAT
Actie 04 – CASH BACK
Actie 05 – ROYAL XL
Actie 06 – OPTIMA LAMINAAT
Alle Acties op een rij

PARKETREUS tijdens de Lock-Down

Telefonisch bereikbaar.

Het zal niemand ontgaan zijn dat ook PARKETREUS te maken heeft met Corona maatregels. Daarom is het goed te weten dat wij van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar zijn van 9:00 uur tot 13:00 uur.

Open voor afhalen.

We zijn dan ook open voor het afhalen van eerder bestelde vloeren. Volg ons op Facebook & Instagram want we hebben mooie online aanbiedingen in voorbereiding.

ACTIE

Wij zijn
jarig!

PARKETREUS - ACTIE GRATIS WITTE PLINT

VISGRAAT DÉ TREND

Visgraat is helemaal terug.
Laat je inspireren.

Ook de PVC vloeren kunnen in een stijlvol visgraat patroon gelegd worden.

PVC VLOEREN

Het grootste assortiment
vind je bij PARKETREUS.

Een PVC vloeren is de perfecte oplossing voor uw badkamer

ONZE PRODUCTEN

Wij hebben het grootste assortiment van Limburg.

PVC vloeren! Wij hebben een ruime keuze. Bezoek onze showroom..!!!

TRAP RENOVATIE
EEN GOED IDEE

Je trap wordt een…
‘Stairway to heaven’

Reuze keuze Laminaat- Parket en PVC vloeren! Traprenovatie.

DOE HET ZELF
KENNIS PAKKET

Een goed begin is het halve werk.
Zal ik een handje helpen?

Reuze keuze Laminaat- Parket en PVC vloeren! Voor de Doe Het Zelver

WAAROM
PARKETREUS

Zes goede reden waarom het goed is voor Parketreus te kiezen.

KLANTEN OVER
PARKETREUS

Je kan het maar beter
van een ander horen.

Laminaat; laminaat vloer; laminaat leggen; laminaat kopen; goedkope laminaat; laminaat zelf leggen; visgraat; visgraat vloer; visgraatlaminaat leggen; visgraatlaminaat kopen; goedkope visgraat laminaat; parket; parket vloer; parketvloer; parket leggen; parketvloer leggen; parketvloer kopen; vloer; vloeren; sfeervolle vloer; woon-deco; vloer ideeën; pvc vloer; pvc-vloeren; pvc vloer leggen; pvc vloer kopen; ondervloeren; plinten; vloeronderhoud; doe het zelf; doe het zelver; quickstep; quick-step; floorify; meister; vivafloors; coretec; core-tec

PARKETREUS is 25 jaar geworden,…wat vliegt de tijd.

Wat vliegt de tijd!

We herinneren hem ons als de dag van gisteren, de dag waarop wij besloten om in Heerlen een parketzaak te beginnen. De naam hadden we al in gedachten. We gaan het PARKETREUS noemen. Wie had toen kunnen bedenken dat het zo’n succes zou worden. In de loop van de tijd zijn wij uitgegroeid tot dé vloerenspecialist van Limburg. In de wereld van de stuntende bouwmarkten hebben wij ons prima staande weten te houden. Natuurlijk hebben wij ook wel eens een prijsactie. Onze speerpunt is echter speerpunt de diepgewortelde productkennis van Monique en het technische specialisme van Ron.  Hij is niet voor één gat te vangen als er ergens een ‘vloer-probleempje’ moet worden opgelost.

De Doe Het Zelver

Bij PARKETREUS hebben we er plezier aan om de Doe Het Zelver te helpen met zijn ‘project’. Wij staan de DHZ markt met Raad & Daad bij om er voor te zorgen dat straks zijn nieuwe vloer er piekfijn bij ligt. Ook daarin onderscheiden wij ons van de bouwmarkten die zich veelal richten op de verkoop van grote volumes. Zij zijn weinig betrokken met wat er uiteindelijk gebeurd met de door hun verkochte vloer.

Kortom, bij PARKETREUS mag je rekenen op een gedegen advies dat hand in hand gaat met een opmerkelijke service. Wij genieten van onze ‘Verjaardag’ en willen al onze klanten hartelijk danken voor hun vertrouwen in de voorbije 25 jaar. Uiteindelijk hebben wij samen met onze klanten deze mijlpaal bereikt.

Met een vriendelijke groet,

Monique & Ron Schoens
en het hele PARKETREUS team.

De Parketreus in Heerlen,… als u op zoek bent naar laminaat, parket of pvc vloeren.

De Parketreus excellent in persoonlijke benadering en deskundig advies.

Maak gerust eens het vergelijk tussen de bouwmarkt en Parketreus.

Er is een Reuze Keuze parketvloeren en laminaat parket van ‘budget’  tot ‘exlusive’

Het brede assortiment in laminaat en parketvloeren is ongekend.

Een advies van de Parketreus in Heerlen is gebaseerd op de jarenlange ervaring.

Een parketvloer, laminaat- of PVC vloer is een aankoop voor jaren.

Als Parketreus vinden wij het belangrijk dat werkelijk iedereen bij ons de vloer van zijn dromen kan vinden.

Parketreus levert bijna alle merken zoals Quickstep, Balterio en Parador laminaat vloeren. Daarnaast ook ijzersterke, gelijkwaardige huismerken met dezelfde kwaliteit. Wanneer u een bezoek brengt aan de showroom van Parketreus in Heerlen zult u ervaren dat wij een ruimere keuze bieden dan welke bouwmarkt. Wij hebben ruim 135 verschillende vloeren in huis. Daarnaast zult u vaststellen dat wij ook goedkoper zijn dan uw bouwmarkt.

Ons team heeft een schat aan ervaring als het gaat om laminaat, parket, houten vloerdelen of pvc vloeren. Zij zijn daar elke dag mee in de weer. De vakantiekracht in de bouwmarkt maar ook het vaste personeel weet van ‘veel een beetje’. Bij Parketreus weten we van parket, laminaat parket of PVC vloeren alles. Daardoor kunt u rekenen op het advies van doorgewinterde professionals.

U wilt een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. U heeft diverse keuze mogelijkheden. Bezoek onze showroom voor u naar de bouwmarkt gaat! Vaak leeft de indruk dat de bouwmarkt goedkoper is. Net zo vaak blijkt deze aanname niet juist. Wij zijn een echte gespecialiseerde vakhandel. Je mag dus rekenen op een perfect product. Parketreus, met raad en daad voor elke Doe Het Zelver.

 Daarom volgen wij de trends op het gebied van vloeren op de voet. We hebben goedkoop laminaat regelmatig in de aanbieding. Maar ook voor eiken lamel-parket ben u bij Parketreus op de juiste plek.

Het brede assortiment in parket- laminaat- en pvc vloeren is ongekend.

Alle grote merken

Parketreus levert bijna alle merken klik-laminaat zoals Quickstep, Balterio en Parador vloeren en ijzersterke. Daarnaast ook gelijkwaardige huismerken met dezelfde kwaliteit.Wij zijn officiële dealer van vrijwel alle grote parketvloeren en laminaat parket merken. Bovendien levert Parketreus perfect kwaliteit voor de scherpste prijs. Vanzelfsprekend hebben we heel veel laminaat, plankenvloeren en lamelparket op voorraad!

Meer dan 135 verschillende vloeren.

Kom naar onze grote showroom van 2.000 m² en vergelijk alle 135 verschillende vloeren. Wij geven u graag deskundig advies! Bovendien hebben wij ook alle onderhoudsmiddelen en ondervloeren voor multi-plank parketvloeren, kliklaminaat, massieve vloerdelen en PVC vloerdelen. Parketreus, als u een laminaatvloer wilt kopen!

Parketreus - beeldmerk Quickstep
Pvc vloeren van Floorify...een vloer van top kwaliteit.
CoreTec is een van de merken uit onze collectie
MEISTER is een van de merken uit onze collectie
VivaFloor is een van de merken uit onze collectie
FLOER is een van de merken uit onze collectie